Vévodkyně Kate šla pod kudlu: Plastická operace?!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 12:44 | Aktualizováno: 9. října 2019 15:34

Její krásu obdivují miliony žen po celém světě, přesto se objevily zvěsti, že vévodkyně Kate šla pod kudlu plastických chirurgů. Jakou část těla si prý nechala manželka prince Williama přikrášlit?

Vévodkyni Kate lidé pozorně sledují na každém kroku, zraku pozorných fanoušků tak neunikne opravdu vůbec nic. Manželka prince Williama naposledy zaskočila poddané bujným poprsím, kterým se nikdy chlubit nemohla. Naditý hrudník trojnásobné maminky proto upoutal velkou pozornost.

Server ahaonline.cz uvádí, že dle webu Šíp si vévodkyně údajně nechala poprsí zvětšit. Nikdo totiž nevěří tomu, že si Kate vystačila s pouhou push-up podprsenkou. Tajnou operaci prý vévodkyně podstoupila ve Francii.

Shodou okolností právě Francouzi viděli Kate jako první „nahoře bez“. Tamní fotograf v roce 2012 pořídil fotografie ženy prince Williama bez horního dílu plavek, když pár trávil v zemi dovolenou. Snímky zveřejnil francouzský časopis Closer, který za to později musel zaplatit 190 tisíc eur.

Vyloučit se však nedá ani možnost, že za vším stojí další těhotenství. Královský palác sice na toto téma mlčí, fanoušci ale opírají svou víru např. o nečekanou změnu vizáže vévodkyně, ke které Kate sáhla při předcházejících těhotenstvích. Nedávno navíc dostali další zajímavý signál.

Britská sázková kancelář Ladbrokes pozastavila sázky na termín porodu manželky prince Williama v roce 2020. Bookmakeři jsou prý hluboce přesvědčeni, že se šťastný pár dočká čtvrtého dítěte. Tak uvidíme…

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)