HÁDKA v královském paláci! Proč se Meghan nesnesla s Kate?

Christian Jones a Meghan Markle 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. října 2019 21:23

Je veřejným tajemstvím, že vévodkyně Kate Middleton a Meghan Markle se moc nemusí. Jejich spor má ostatně být důvodem, proč se jeden z královských párů odstěhoval z paláce pryč. Co ale za jejich neshodami stojí?

Podle informací deníku The Daily Telegraph měla svatba velmi negativní vliv na vztah mezi Meghan a Kate! Mohly za to prý svatební přípravy, konkrétně hádka o šaty pro družičky. Podle Daily Beast Meghan dohnala Kate, která byla tehdy po porodu malého Louise velmi emotivní, až k slzám!

V době svatby Harryho a Meghan měla princezna Charlotte tři roky a spolu se svým bratrem Georgem patřila mezi hvězdy královské svatby. Zdá se ale, že před oním velkým dnem se věci trochu zvrtly a že věci nebyly tak pohádkové jak to bylo prezentováno veřejnosti.

Britský Daily Mail ale nyní tvrdí, že neshody během svatebních příprav nebyly prvním problémem mezi oběma dámami. Naopak byly dost možná vyústěním či snad pomstou za událost, která se odehrála ještě dříve.

Na počátku všeho údajně stojí zápach. Meghan totiž byla první nevěstou, které honosné prostory historické kaple, v níž došlo k obřadu, nevoněly. Údajně chtěla do místnosti před svatbou instalovat osvěžovače a vzduch provonět, to ale Kensingtonský palác zamítnul.

Podle serveru si právě tehdy Kate všimla toho, jak se Meghan chová, což vyústilo v nevraživost, která se projevuje i tak, že Meghan bez ostychu řídí služebnictvo Kate. Pak není divu, že se obě dámy nesnesou a jedna z nich musí z domu pryč.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton