Meghan: PODRAZ kvůli Harrymu!

Meghan Markle 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. října 2019 16:19

Meghan Markle je celosvětově známa jako britská vévodkyně. Co ale přitáhlo americkou herečku na starý kontinent? A s kým randila předtím? To prozradila její bývalá kamarádka Lizzy, která prozradila, jak se Meghan zachovala ve chvíli, kdy našla to, co hledala. Muže.

Dnes už vévodkyně, před pár lety ale jen obyčejná Američanka, která v Británii hledala lásku. Poté, co Meghan nevyšel vztah s jejím prvním manželem, se rozhodla odjet do Evropy. Zde podle The Sun hledala partnera.

Zvrat přišel v roce 2016, kdy se provalil vztah bývalé seriálové hvězdy a jejího nového přítele, prince Harryho. V tu chvíli se Meghan změnila. Pouto mezi kamarádkami naprosto zpřetrhala. A to i přesto, že se ho Lizzy snažila zachránit.

"Napsala jsem jí SMSku, že její gratuluji k úlovku. Odepsala, že se určitě setkáme a řekne mi detaily," popisuje Lizzy. To se ale nikdy nestalo. Meghan se s ní nikdy nesetkala a už jí ani nekontaktovala.

Je to snad proto, že dostala co chtěla, a tak spálila všechny mosty? "Bylo to, jako bych přestala existovat," svěřila se její bývalá přítelkyně.

Témata: Meghan Markle