Dítě Jennifer Aniston a Brada Pitta: ZTRATILO SE!

Jennifer Aniston na premiéře 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. října 2019 10:36 | Aktualizováno: 6. října 2019 7:23

Rok uplynul od chvíle, kdy se na internetu objevila zpráva o tom, že známá herečka Jennifer Aniston má dítě se svým hollywoodským kolegou Bradem Pittem. Server GossipCop, který vyvrací mýty o celebritách, se ale podivuje nad tím, kam de ono údajné dítě podělo. Že by ve skutečnosti žádné neměla?

Časopis In Touch před rokem napsal, že herci a bývalí partneři Brad Pitt a Jennifer Aniston měli tajnou svatbu. Mělo jít o zahradní slavnost, na které byli přítomni Pittovy děti a George Clooney.

Magazín své tvrzení opřel o anonymní zdroj a obálku ilustroval fotografií Brada Pitta ve smokingu a Jennifer Aniston v šatech. Ve skutečnosti se ale jednalo o fotomontáž.

Sám mluvčí herečky navíc popřel, že by k nějaké svatbě došlo, a jak Gossip Cop zjistil, George Clooney byl v době, kdy k ní mělo dojít, v Itálii. Nyní ale na tuto smyšlenou zprávu upozornil znovu, s tím, že dodnes nic nenaznačuje, že by k nějaké svatbě došlo.

Naopak, magazín svou zprávu neopravil ani se neomluvil, namísto toho za šířením falešných informací o tom, že jsou oba herci opět spolu. Napsal dokonce, že se jim narodila holčička.

Od chvíle, kdy se tato zpráva objevila, uplynul rok. Rok, během kterého ono údajné dítě nikdo neviděl. A podle serveru GossipCop je vysvětlení jednoduché. Žádné dítě totiž nemají.

Nejde o jedinou dezinformaci

Magazín Heat před nedávnem přišel s úplně jinou informací, a sice že se Aniston rozhodla dítě adoptovat. A chce k tomu požehnání svého bývalého manžela, s nímž má údajně dobré vztahy.

Podle magazínu má jít o sirotka z Mexika. "Jen vždy říkala, že by ráda měla děti, až bude čas," řekl magazínu zdroj. "Kdyby byla ve spokojeném vztahu, stále by se zabývala možností, jak mít dítě sama, ale vzhledem k jejímu věku je pravdou, že adopce je nejméně stresující způsob," dodal zdroj.

I v tomto případě ale server Gossip Cop, který se zabývá vyvracením mýtů o celebritách, tvrdí, že nejde o pravdivou zprávu. Naopak, v roce 2016 s ní už přišel RadarOnline a ani tehdy se nepotvrdila. Pokud herečka opravdu chce dítě, adopce zatím není na stole. Ostatně to potvrdil i její tiskový mluvčí.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt