Vévodkyně Kate opět TĚHOTNÁ? Tohle má být důkaz!

Kate Middleton 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. září 2019 13:20 | Aktualizováno: 29. září 2019 22:05

Vévodkyně Kate poslední dobou plní jedny novinové stránky za druhými. Je totiž předmětem spekulací Britů, kteří řeší, zdali není znovu těhotná. Teď se údajně objevil další důkaz!

Kate se nedávno nechala slyšet, že její děti rostou jako z vody. "Nechápu, že Georgovi už je šest let," řekla na besedě s rodiči britská vévodkyně.

Kate tak podle mnoha fanoušků opět potvrdila spekulace o čtvrtém těhotenství. A nepopírají to ani experti na královskou rodinu. Jeden z nich dokonce tvrdí, že je otázkou času, než Kensingtonský palác oznámí těhotenství vévodkyně.

Podle Santa Lopeze to dokazuje změna vizáže, kterou Kate prošla. "Podívejte se na její vlasy, jsou jiné, světlejší. Pokaždé, když vévodkyně změnila styl, oznamovala těhotenství," řekl webu Express.

I bookmakeři připomínají, že Kate a William se v minulosti nechali slyšet, že stojí o dalšího potomka. Kancelář Ladbrokes navíc zaznamenala zvýšené množství sázek během posledního týdne.

Pozastavila proto sázky na termín porodu manželky prince Williama v roce 2020. „Fanoušci se domnívají, že Kate vykazuje znaky potenciálního těhotenství,“ vysvětlují zástupci kanceláře stažení vévodkyně z kurzové nabídky.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)