Rytmus klesl až na dno: Fanoušci s ním nemají slitování!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 21:59 | Aktualizováno: 26. září 2019 13:45

Tohle už rapper Rytmus podle fanoušků opravdu přehnal. Jeho koketování s reklamou, kterou umísťuje přes fotky syna Sanela, totiž dosáhlo nového vrcholu, nad kterým příznivci jen kroutí hlavou.

Je to jen pár dní, co rapper Rytmus udělal překvapivou věc – poprvé ukázal syna Sanela, kterého přivedla na svět hudebníkova manželka Jasmina koncem července, ve vší kráse svým fanouškům. Navíc už ani nepoužil „ochranný prvek“, kterým byla reklama na jeden z koncertů.

„Konečně s tím přestal,“ radovali se fanoušci podle extra.cz. Jenže nakonec se ukázalo, že důvod vynechání reklamy byl prostý – nebylo totiž co propagovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Zář 24, 2019 v 7:44 PDT

Když tento týden populární rapper oznámil, že vyjde nové album, ze syna opět udělal na svém instagramovém profilu billboard. A co hůř, upoutávku na novou desku vlepil malému Sanelovi přímo do tváře, což jeho fanoušky pořádně dopálilo.

„Tak ten už hlouběji neklesne, doteď se to dalo docela chápat, když tu reklamu dával přes celou fotku. Ale vrazit to tomu malému takhle přímo do obličeje… Nevím, nevím,“ napsala mu jedna z fanynek to, co si nejspíš myslela i spousta dalších příznivců.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský)