Michael Jackson a děti? Král popu očima bodyguarda!

Michael Jackson 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 14:21

Zneužíval legendární zpěvák Michael Jackson děti? Na odpovědi na tuto otázku se neshodnou ani bývalí zaměstnanci zesnulého umělce. Bodyguard Matt Fiddes nyní prozradil, na čí straně stojí on.

Hysterie kolem osoby zesnulého zpěváka Michaela Jacksona, kterou odstartoval dokument HBO Leaving Neverland, v němž byl znovu obviněn ze zneužívání dětí, se uklidňuje jen opravdu pomalu. Důkazem budiž další veřejné vyjádření některé z osob, které měly k Jacksonovi blízko. Na čí straně stojí bodyguard Matt Fiddes?

Osobní strážce se svého bývalého zaměstnavatele zastává. „Znali jsme ho, znali jsme ho velice dobře, trávil čas i s mými dětmi. Nebyl to ten muž, o kterém mluví James (Safechuck) a Wade (Robson). Cítil jsem po tom všem, že je na čase promluvit,“ svěřil se serveru metro.co.uk.

„Celá ta věc s pedofilií je úplný nesmysl,“ konstatuje bodyguard. „Ten chlap měl přítelkyně a legitimní manželství s Lisou Marie (Presleyovou), to byla jeho životní cesta. My byli ti lidé, kteří mu pašovali holky do pokoje,“ pokračuje. Jacksonova pokojská ale před časem tvrdila něco docela jiného.

Tak jako tak, Fiddes věří ve zpěvákovu nevinu. „Pokud by dělal to, co měl těm dětem dělat, nikdy by nedokončil žádnou práci. Vždyť nahrával, vystupoval, zkoušel, je nemožné, aby do toho ještě stíhal něco s dětmi,“ dodal Fiddes.

Témata: Michael Jackson