Údajně těhotná Kate se prořekla: Nemůžu tomu uvěřit!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 22:00

Je Kate opět v očekávání? Tuto otázku řeší v těchto dnech celá Velká Británie, která by manželce prince Williama čtvrté dítě moc přála. Vévodkyně na nedávné akci pronesla slova, ze kterých se dá leccos vyvodit.

Britové pomalu očekávají chvíli, kdy vévodkyně Kate oznámí v pořadí již čtvrté těhotenství. Jedna z britských sázkových kanceláří je o tom dokonce tak přesvědčená, že lidem znemožnila možnost na to sázet.

Fanoušci podle všeho opírají svou víru o nečekanou změnu vizáže vévodkyně, ke které Kate sáhla i při předcházejících těhotenstvích. K oficiálnímu potvrzení ze strany královského paláce však ještě nedošlo. 

Kate a William se už dříve nechali slyšet, že stojí o dalšího potomka. Vévodkyně teď naznačila možný důvod, proč se dalšímu dítěti nebrání. Těžce totiž nese, jak rychle rostou její tři děti.

Před časem totiž v Londýně navštívila akci pro mladé lidi, kteří se právě stali rodiči, a ihned je před jednou věcí varovala. „Děti rostou tak rychle a nemůžu uvěřit tomu, že je Georgeovi už šest let,“ řekla podle ahaonline.cz. Není tedy divu, že by si to přála prožít celé ještě jednou.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)