Sylvester Stallone v ráži: Řešil se Rambo, Rocky i Terminátor!

Sylvester Stallone

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 16:13 | Aktualizováno: 25. září 2019 11:19

Sylvester Stallone představil nového Ramba a s propagací filmu se pojí i spousta povinností. Jednou z nich je návštěva jedné z amerických talk show, kde byl legendární herec ve svém živlu. Kromě příběhu válečného veterána se řešil i Rocky, ale také Terminátor.

Už několik dní je v tuzemských i zahraničních kinech nový film ze série o válečném veteránovi Rambo: Poslední krev. Po celém světě panuje přesvědčení, že jde o poslední snímek, v němž postavu ztvární třiasedmdesátiletý Sylvester Stallone.

I moderátora jedné z nejsledovanějších amerických talk show Jimmyho Fallona proto zajímalo, zdali podtitul Poslední krev značí, že jde o poslední film s Rambem. „Když nad tím přemýšlím… možná jsme zabili tolik lidí, že už tady na světě žádná krev nezbyla. Potřebujeme víc krve,“ zavtipkoval legendární herec.

Na přetřes přišla i jeho druhá kultovní postava, boxer Rocky. Stallone totiž připravuje nový projekt s Dolphem Lundgrenem, který ve čtvrtém díle ztvárnil ruského bojovníka Ivana Draga. Jak přiznal, oba herci si zpočátku nesedli.

„Nesnášel jsem ho,“ přiznal Stallone v televizi. „Do Rockyho IV jsem chtěl velkého, silného, zlého chlapa. Nemohl jsem ho najít. Najednou se objevil, takhle široká ramena, všechno bylo perfektní. Byl jako opravdový Terminátor. Nesnášel jsem ho, vypadal až moc perfektně,“ dodal oblíbený akční herec.

Témata: Sylvester Stallone Rambo V: Last Blood Rambo Rocky Terminátor