Vévodkyně Kate opět TĚHOTNÁ?!

Kate Middleton 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 10:05 | Aktualizováno: 27. září 2019 22:00

Vévodkyně Kate je sice už trojnásobnou maminkou, přesto je opět předmětem spekulací Britů, kteří řeší, zdali není znovu těhotná. Přítrž takovým úvahám rázně učinila jedna ze sázkových kanceláří. Co udělala společnost Ladbrokes?

Sázení na narození dalšího člena královské rodiny se v posledních letech stalo oblíbenou kratochvílí Britů. Bookmakeři vypisují kurzy především na vévodkyně Meghan a Kate, jedna z dam ovšem nyní z nabídky jedné z kanceláří vypadla. Vědí snad její zaměstnanci něco víc?

Sázková kancelář Ladbrokes pozastavila sázky na termín porodu manželky prince Williama v roce 2020. „Fanoušci se domnívají, že Kate vykazuje znaky potenciálního těhotenství,“ vysvětlují zástupci kanceláře stažení vévodkyně z kurzové nabídky.

„Jsme hluboce přesvědčeni, že šťastný pár se dočká čtvrtého dítěte, proto jsme zastavili další sázky. Vítali jsme dvě královské děti za stejný počet let a sázkaři jsou poměrně sebejistí, že Kate z toho učiní tři děti během tří let,“ cituje kancelář list The Sun.

Bookmakeři také připomínají, že Kate a William se v minulosti nechali slyšet, že stojí o dalšího potomka. Kancelář navíc zaznamenala zvýšené množství sázek během posledního týdne, což rovněž přispělo k rozhodnutí.

Fanoušci podle všeho opírají svou víru o nečekanou změnu vizáže vévodkyně, ke které Kate sáhla i při předcházejících těhotenstvích. Na oficiální potvrzení ze strany královského paláce si však nejspíš budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)