Británie na pozoru: Harry a Meghan trnem v oku, jde o PENÍZE!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 14:28 | Aktualizováno: 22. září 2019 17:08

Princ Harry a vévodkyně Meghan už Britům dokázali, že cizí peníze utrácet umí. Celá země proto s napětím sleduje jejich další plány. Lidé se totiž obávají naplnění spekulací, že se pár hodlá přestěhovat do USA.

Celá Velká Británie je na nohou! Daňovým poplatníkům dochází trpělivost s princem Harrym a jeho ženou Meghan. Poddaní už jim zaplatili mimořádně nákladnou renovaci nového sídla Frogmore Cottage, která vyšla na téměř 2,4 milionu liber, což dělá v přepočtu 69 milionů korun.

Britům proto vstávají vlasy hrůzou, když si čtou o zamýšleném stěhování páru do luxusní čtvrti kalifornského Los Angeles. Jak vás stars24.cz informoval, podle mnoha lidí jde o naprostý výmysl zahraničních médií. Jenže podle jednoho člověka, který má k Meghan blízko, se to vyloučit nedá.

Odborník na etiketu Edmund Fry, který vévodkyni učil, jak se chovat před královnou Alžbětou, se domnívá, že Harryho manželka si přeje větší klid, což by měl zařídit přesun do USA. „Je jednoduché ztratit se tam v davu,“ konstatoval prý podle Blesku.

Britové se tak logicky obávají, že princ a jeho žena opět vezmou peníze z jejich kapes, aby si k obrazu svému upravili i své zbrusu nové sídlo v kalifornském Malibu. Do Frogmore Cottage se přitom z Kensingtonského paláce přestěhovali teprve letos na jaře.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)