Stallone, Poslední krev a pak další Rambo… DALŠÍ DÍL je ve hře!

Sylvester Stallone 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 12:20 | Aktualizováno: 24. září 2019 11:17

Všechno nasvědčovalo tomu, že Rambo: Poslední krev je doopravdy loučením Sylvestera Stallonea s legendární rolí. Oblíbený akční herec ale nevylučuje, že série bude pokračovat dalším dílem. Dokonce už nastínil, o čem by mohl být.

Rambo: Poslední krev je už několik desítek hodin v tuzemských i zahraničních kinech. Mnohé recenze jsou k novému dílu série poměrně kritické, autor původní předlohy David Morrell dokonce dává od filmu ruce pryč. Sylvester Stallone ale koketuje s dalším pokračováním příběhu válečného veterána.

Název filmu sice dával napovídat, že letošní díl bude opravdu tím posledním. Zatímco první díl série z roku 1982 měl přídomek First Blood (První krev), ten pátý se jmenuje Last Blood (Poslední krev). Když však Stallone film poprvé představoval v Cannes, nechal se slyšet, že v případě úspěchu, ještě může zvážit návrat.

Podle dostupných informací ale přemýšlí o něčem jiném. V hlavě má tzv. prequel, tedy snímek, jehož děj by časově předcházel úvodnímu dílu série. Legendární Sly se nechal slyšet, že by bylo fajn podívat se na Ramba v době, kdy mu bylo 16 nebo 17 let. Jak si postavu v tomto věku představuje?

Prý to byl celkem obyčejný kluk, vynikající atlet a kapitán sportovního týmu, který se těšil popularitě mezi kamarády. Rád by zkrátka ukázal Ramba ještě předtím, než se z něj stala nekompromisní mašina na zabíjení. Rozhodujícím faktorem pro vznik dalšího snímku ovšem bude úspěch Poslední krve.

Témata: Sylvester Stallone Rambo Rambo V: Last Blood