Meghan a královna Alžběta: PRAVDA o jejich vztahu!

Meghan Markle a Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 11:01

Vévodkyně Meghan si uvědomuje, že získání přízně královny Alžběty není jednoduchá věc, každý přešlap může zhatit veškerou předchozí snahu. Manželka prince Harryho si už může svým způsobem oddechnout. Jen jednu věc by si mohla odpustit.

Už přes rok je vévodkyně Meghan oficiálně členkou britské královské rodiny, kde hrají důležitou roli sympatie královny Alžběty, jejíž autoritu uvnitř monarchie umocňují desítky let na královském trůnu. Manželka vnuka pavovnice se tak logicky snaží vetřít do její přízně.

Meghan se to podle všeho docela daří. „Královna má ráda Meghan,“ řekl britskému deníku Daily Mail odborník na královskou rodinu David Starkey. Americká manželka prince Harryho podle něj přesto není bez chyb.

„Problémem je, že s sebou přinesla příliš hollywoodských způsobů,“ konstatuje expert. Jako názorný příklad uvádí cestování páru ze Sussexu. Harry a Meghan nedávno několikrát využili služeb soukromých tryskáčů, za což si vysloužili poměrně intenzivní kritiku.

„Meghan je stejný pokrytec jako jakýkoliv jiný zástupce hollywoodské elity. Všichni mluví o ekologii, zatímco létají soukromými tryskáči,“ vysvětluje Starkey, který poukazuje na fakt, že zatímco hercům se kritika vyhýbá, Meghan to za nešetrné chování k životnímu prostředí schytává ze všech stran.

I proto se nejspíš královský pár rozhodl, že na blížící se oficiální zahraniční cestu do Afriky vyrazí komerční linkou.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)