Vzteklá vévodkyně Meghan: KATE JÍ NIČÍ!

Vévodkyně Kate a Meghan 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 15:40 | Aktualizováno: 21. září 2019 10:59

Mezi vévodkyněmi Meghan a Kate vládne nechtěná rivalita, které má především manželka prince Harryho dost. Přesto občas sama přilije olej do ohně a situaci vyhrotí takovým způsobem, že se to nakonec obrací proti ní.

Britská královská rodina není jen tak ledajaká rodina, lidé se proto domnívají, že v ní má své místo rivalita mezi jednotlivými členy. Proto se často píše o vzájemné nevraživosti mezi manželkami bratrů Williama a Harryho, zdaleka to přitom není poprvé, co zahraniční média o rivalitě píšou.

Své o tom ví exmanželka prince Andrewa Sarah Fergusonová, která podléhala vytrvalému srovnání s tragicky zesnulou lady Dianou. „Ženy bývají neustále stavěné do rolí rivalek. Připomíná mi to, jak mě lidé stavěli do podobné role s princeznou Dianou. Podle nich jsme se nemohly vystát, ale tak to vůbec nebylo,“ řekla před časem magazínu Hello.

Vévodkyně Meghan si proto nepřeje být srovnávána s Kate. Spoustu lidí ale baví poukazovat na rozdíly v počtech fanoušků na sociálních sítích. Rozebírají se i údajné spory mezi oběma ženami, řeší se, kterou z nich má ve větší oblibě královna Alžběta.

Pokud Meghan o rivalitu nestojí, musí však zpětně považovat za chybu, co udělala před nedávnem. Na Instagramu totiž vyzvala fanoušky, aby jí sdělili, které ženy považují za inspirativní a hodné obálky magazínu Vogue, v jehož redakci měla v září hlavní slovo. Z výsledků nejspíš nadšená nebyla, jelikož jméno vévodkyně Kate zopakovaly tisíce fanoušků.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton