Monika z Přátel Courteney Cox: 25 let staré TAJEMSTVÍ ODHALENO!

Courteney Cox 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 13:48 | Aktualizováno: 22. září 2019 14:29

Už čtvrtstoletí nás baví trampoty seriálových Přátel z New Yorku. Oblíbená herečka Courteney Coxová, která ztvárnila postavu Moniky, na sociální síti prozradila velké tajemství, a to prostřednictvím 25 let staré fotografie.

V neděli uplyne čtvrtstoletí od chvíle, co americká televize NBC odvysílala vůbec první díl dnes kultovního seriálu Přátelé o šestici kamarádů z New Yorku. Důležitou součástí party byla Monika, kterou ztvárnila Courteney Coxová. Oblíbená herečka věnuje na sociálních sítích výročí velkou pozornost.

Pochlubila se třeba snímkem z doby, kdy ještě před odvysíláním prvního dílu vyrazili herci do nevadského města hříchu. „Když se nás šest vypravilo do Vegas a ještě nikdo nevěděl, že jsme Přátelé,“ komentovala archivní fotografii na Instagramu Courteney.

A nebyla sama, ozvala se i představitelka praštěné Phoebe. „Koukněte na to! Ještě jednou děkuji, Jimmy Burrowsi (režisér seriálu – pozn. red.). Mám tě ráda, Courteney,“ napsala pod snímek Lisa Kudrowová. Tu samou fotografii navíc už dříve pro časopis InStyle komentovala poslední členka ženské poloviny obsazení sitcomu Jennifer Anistonová.

„Chybí mi hodně věcí z tehdejší doby. Měla jsem strašně zábavnou práci. Chybí mi ti lidé, které miluji a respektuji tak, že to ani neumím slovy vyjádřit,“ svěřila se herečka, která jako jedna z mála koketuje i s případným pokračováním seriálu.

Témata: Courteney Cox Jennifer Aniston Lisa Kudrow Přátelé