Harry a Meghan zmizeli! Archie zůstal sám!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 10:10 | Aktualizováno: 21. září 2019 9:07

Vévodkyně Meghan a princ Harry to udělali zase. Královský pár opustil Velkou Británii i syna Archieho a zmizel do zahraničí. Zdroje z okolí královské rodiny ovšem prozradily, kam mají namířeno. Letěli alespoň komerční linkou?

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou zase na cestách. Podle nejnovějších informací britského deníku The Sun odletěli do Říma, přičemž malého Archieho nechali doma ve Velké Británii. Jaký je účel cesty královského páru na Apeninský poloostrov?

Jedna z blízkých kamarádek Meghan se tam bude o víkendu vdávat. Konkrétně jde o módní návrhářku Mishu Nonoo, která si vezme za muže svého přítele Michaela podnikajícího v ropném průmyslu. Tuto slavnost si zkrátka nešlo nechat ujít.

„Misha pomohla představit Harryho Meghan, jsou proto takřka nejlepší kamarádky. Meghan prostě nemůže na její svatbě chybět. Archieho nechali doma, ale je to jen na pár dní, v sobotu chtějí být zpátky,“ prozradil zdroj serveru Fabulous Digital.

Harry a Meghan si tentokrát odpustili přešlap, který vyvolal kritiku před několika týdny, kdy během pár dní několikrát letěli soukromým tryskáčem. „Letěli komerční linkou, protože Meghan kritika dost zasáhla,“ konstatuje anonymní zdroj.

Princ a vévodkyně nebudou zdaleka jedinými členy královské rodiny ani celebritami na svatbě. Účast přislíbili také Ivanka Trumpová, zpěvačka Katy Perry či její partner, herec Orlando Bloom.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)