Stallone popáté a naposledy jako… Rambo se vrátí, naznačil herec!

Sylvester Stallone

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 15:05

Sylvester Stallone dnes nejspíš naposledy rozrazil dveře tuzemských kin jako Rambo. V rozhovoru, který dal pár dní před uvedením filmu s podtitulem Poslední krev, diváky pořádně navnadil. O čem legendární herec mluvil?

Dlouho očekávaný pátý a podle všeho poslední Rambo dnes dorazil do českých kin. Bývalý voják v podání legendárního Sylvestera Stallonea se v novém díle vrací do Států, kde už chce jen dožít na arizonském ranči své známé. Z klidu ho ovšem brzy vyruší ztracená dcera jeho kamaráda, kterou se veterán vydává hledat do Mexika.

Jen pár dní před uvedením do kin Stallone o filmu promluvil. Zatímco druhý a třetí díl podle něj byly „one-man show“, kde šlo především o Rambovou statečnost, Rambo: Poslední krev má podstatně odlišný příběh.

„Tentokrát jsme se snažili najít konec a ukázat, kam zmizel ten bojovník. Uvědomil si, že jeho práce je chránit a že je to jediná věc, na kterou se hodí. Zároveň ale ví, že pokud přijde nějaký traumatický zážitek, tak se vrátí,“ řekl populární herec v rozhovoru pro Fab TV.

„Dokonce i Rambo už nemůže být dál sám, i on potřebuje lidský kontakt, lásku,“ dodal Stallone k obsahu snímku, na který již dnes můžete do kina. Sylvester v něm podle všeho ztvární Ramba opravdu naposledy.

Témata: Sylvester Stallone Rambo V: Last Blood Rambo