Monstrum Meghan: Slzy chůvy jí neobměkčily!

Meghan Markle s malým Archiem vyrazila na veřejnost 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 13:51

Vévodkyně Meghan se při výchově malého Archieho neobejde bez pomoci zaměstnanců paláce. S princem Harrym si dokonce najali chůvu, která jim měla ulehčit. Psychicky náročné povolání ale podle všeho nezvládala.

O nevybíravém chování vévodkyně Meghan vůči zaměstnancům paláce se psalo už mnohokrát, šlo především o výběr chůvy pro malého Archieho. Deník National Enquirer nyní toto téma zrecykloval a dokonce se odvolává na tvrzení jedné z žen, která pro královskou rodinu pracovala.

„Meghan je monstrum! Všechno musí mít pod kontrolou,“ řekla údajně listu někdejší královská chůva. „Měli třetí chůvu dříve, než byl malý Archie sedm týdnů starý. Meghan se bojí, že přilne k někomu jinému než k ní, a tak nemůže vystát, když ho drží v náručí někdo jiný,“ konstatuje.

Bývalá zaměstnankyně paláce navíc disponuje senzačními informacemi, které prosákly ven. Údajně se doslechla, že komorník našel jednu z chův v slzách před branami Frogmore Cottage, sídla prince Harryho a jeho manželky.

Server Gossip Cop si ovšem na příběh a jeho pravdivost posvítil. Meghan a Harry opravdu jednu chůvu po krátkém čase v jejich službách propustili. Současná zaměstnankyně na této pozici ale s párem dobře vychází, princ a vévodkyně o ní mluví jako o požehnání. Zdá se tedy, že Američanka až takový ras, jak někteří tvrdí, není.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)