Tajemná Jasmina přiznala, že Sanel nebude vyrůstat sám! Je těhotná?

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 11:14

Jasmina Alagič je necelé dva měsíce maminkou malého Sanela, už teď má přitom jasno, že chlapeček nebude vyrůstat sám. Je snad opět těhotná? Kdepak, dopomohla k tomu neuvěřitelná náhoda.

Teprve koncem července se rapper Rytmus s manželkou Jasminou stali rodiči malého Sanela, přesto už éterem kolují spekulace o dalším těhotenství balkánské krásky. Ona sama na sociální síti naznačila, že chlapeček nebude vyrůstat sám. Myslela to ovšem trochu jinak.

Svěřila se totiž s dojemným příběhem, který je jak vystřižený z filmového plátna. „Když jsme se s Paťom zasnoubili, druhý den, v mojí milované Tuzle sedím v restauraci a volá mi Bebe: Jasmino, poslouchej, jsme v Srbsku a včera jsem požádal Tami o ruku a ona řekla ano,“ začala popisovat Jasmina.

„Odpověděla jsem, že si snad dělá srandu, že mě Paťo také včera požádal o ruku. Jaká náhoda!“ vyprávěla novopečená maminka. Pozoruhodnou shodou okolností se ale životní cesty obou párů kopírovaly i nadále.

„S Tami jsme ve stejnou dobu i otěhotněly a málem jsem upadla, když nám řekli, že mají termín porodu přesně ve stejný den jako my… To jsou tak krásné věci v životě. A dnes už jsou tu s námi. Náš Sanel a jejich úžasný Oliver,“ dojala se Jasmina nad tím, že její syn bude mít od prvních krůčků parťáka. A možná se nakonec dočká i sourozence…

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)