Vévodkyně Kate oněměla: Hádejte, kdo si jí podal!

Vévodkyně Kate na houpačce 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 16:15 | Aktualizováno: 18. září 2019 18:20

Vévodkyně Kate jen málokdy marně hledá slova, nedávno se jí to ovšem přihodilo během jedné oficiální akce, což by se členům britské královské rodiny stávat nemělo. Kdo si manželku prince Williama - jak se říká - vychutnal.

Mnozí lidé vévodkyni Kate bezmezně obdivují kvůli jejímu láskyplnému přístupu k dětem a říkají, že by v této problematice měla dávat lekce novopečené mamince Meghan. Ovšem i manželku prince Williama dokážou malé ratolesti zaskočit.

Důkazem není příběh z Kensingtonského paláce, ale historka z nedávného slavnostního otevření speciální zahrady pro děti, na jejímž návrhu se vévodkyně podílela svými nápady. Na milovanou členku britské královské rodiny se na akci vrhly přítomné děti, které jí nabíjely pozitivní energií a ona tedy nešetřila úsměvem. Brzy jí ovšem na tváři ztuhl.

S řadou dětí se totiž Kate pustila do bezprostřední konverzace, jednomu chlapci jménem Dylan se jí ovšem podařilo dokonale zaskočit. Vévodkyně podle očitých svědků hovoru vůbec nevěděla, jak na jeho slova zareagovat.

Co přesně se mezi nimi odehrálo? Trojnásobnou maminku podle všeho zaujala pozoruhodná malba na Dylanově tváři. „Ty jsi tygr?“ zeptala se podle Aha!. Chlapec ovšem budoucí královnu svou odpovědí doslova odzbrojil. „Ne, to je jen barva na tvář,“ odsekl jí. Z domova je Kate nejspíš zvyklá na uctivější chování.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)