Princ Harry jako náhrada? Meghan DOSTALA KOPAČKY!

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. září 2019 10:48

Britská vévodkyně Meghan měla namále. Kdyby tomu osud chtěl jinak, členkou královské rodiny by dnes nebyla. Namísto prince Harryho totiž chtěla jiného může! Ten jí ale poslal do háje!

Britský server The Sun se podíval na minulé vztahy vévodkyně Meghan a zjistil, že její románky začaly krátce po rozvodu. Meghan strávila nějaký čas v Británii.

Chvíli před tím, než Meghan potkala Harryho, se seznámila s hvězdou X Factoru Mattem Cardlem. Matt se jí líbil a nějakou dobu si psali. Meghan ho poté pozvala na rande, Matt ale už měl jinou přítelkyni.

"Věděl, že není vhodné, aby s Meghan dál mluvil, takže to ukončil. Vypadali že jsou vzájemně propojení, ale načasování bylo špatné. Takže už jí na poslední zprávu neodpověděl," dodal zdroj.

Matt začal vážný vztah s Amber Hernamanovou, které patří velké uznání za to, že ho dokázala udržet stranou od jeho dřívějších obrovských závislostí - drog a alkoholu.

Meghan tak zůstala na ocet, do Ameriky se ale vrátit nechtěla. Tamní muži jí totiž neseděli, a Meghan chtěla Brita. Tvrdí to novinářka Katie Hind, která s ní tehdy strávila nějaký čas.

Témata: Meghan Markle Princ Harry