Herečka Meghan mistryní přetvářky? Nikdo jí to nezbaštil!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 16:16

Přetvářka je disciplínou, kterou by herečka formátu vévodkyně Meghan měla zvládat na jedničku. Jenže manželka prince Harryho má už tak pošramocenou pověst, že je pro ní velice těžké získat si Brity jakkoliv na svou stranu.

Princ Harry a vévodkyně Meghan si v posledních týdnech značně pošramotili pověst, a tak někdejší herečka povolala do zbraně své hollywoodské kontakty, aby jí poradily, jak mediální obraz páru opět vylepšit. A jelikož se manželka vnuka panovnice věnovala herectví, jedno řešení se nabízelo – začít se přetvařovat.

Podle webu Čas pre ženy to odstartovalo návštěvou vesnické hospůdky, o které vás stars24.cz již před časem informoval. Ruku na srdce, k Harrymu a zvlášť pak k Meghan to moc nesedělo, ale budiž…

Tím ovšem kampaň za zlepšení pověsti teprve začala. Skromně se vévodkyně prezentovala i na představení nové módní kolekce kamarádky, módní designérky Mishy Nonoo. Oblékla civilní outfit z bílé halenky, kalhot a doplňků, mezi nimiž nechyběl šperk po princezně Dianě.

Meghan se na akci dostala ke slovu, ale dlouho nemluvila. Proslov přerušila s tím, že musí jít nutně nakrmit malého syna Archieho. Chtěla se tak ukázat jako starostlivá matka. To jí ovšem po nedávném kvapném odjezdu do USA, kdy miminko nechala doma, nikdo nezbaštil.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)