NAHÁ Demi Mooreová (56): Byla znásilněná a potratila miminko!

Demi Moore 17

Autor: Jan Novák, stars24.cz

15. září 2019 8:19 | Aktualizováno: 15. září 2019 22:16

Šestapadesátiletá Demi Moore (Mooreová) má na svém kontě filmy jako Duch, G.I. Joe a mnoho dalších. Jak dokazuje na nejnovější fotografii pro Harper's Bazaar, je i po 30 letech stále krásná. Ve své nové knize Inside Out přiznala ale něco strašného.

Demi Mooreová přišla po 40 letech se strašným odhlaením, kdy v autobiografické knize Inside Out (vyjde 24. září) herečka přiznala, že byla v 15 letech vystavená násilí a byla znásilněná.

Demi ve své knize popisuje svůj „idilický“ život do posledního detailu. Její dospívající život ji totálně změnil. Přiznala se k tomu, že vyrůstala v nefunkční rodině, kdy rodiče byli zastánci hnutí Hippies, a dokonce matku zachránila před předávkováním léky.

To jí donutilo v šestnácti odejít z domova. Také odhalila, že před odchodem byla znásilněná, ale zatím tají kým… Další traumatizující okamžik jejího života byl rok 2004, kdy přišla až v šestém měsíci těhotenství o holčičku, kterou čekala s tehdejším přítelem Ashtonem Kutcherem (41). „Zažila jsem ohromnou bolest,“ přiznává v knize. Ztátu dítěte si vyčítala a sáhnout po lécích a alkoholu bylo proto dost lehké. Stala se závislou!

Nyní Demi Mooreová podnikla odvážné rozhodnutí, nafotila nahé fotky na obálku Harper's Bazaar. Herečka pózovala v obrovském růžovém klobouku, sedíc u bazénu. Pokrývka hlavy bylo to jediné, co měla na sobě. Po tom všem, co prožila, předvedla skvělou postavu, hruď si přikrývala rukou a usmívala se do kamery.

„Dokonale krásná uvnitř i zvenčí,“ napsal jeden z jejích ctitelů.

Témata: Demi Moore