Bouře kolem malé Charlotte: Princezna obrátila školu naruby!

princezna Charlotte Elisabeth Diana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 20:10 | Aktualizováno: 12. září 2019 22:40

Princezna Charlotte minulý týden poprvé usedla do školní lavice, dceru prince Williama a vévodkyně Kate přitom předchází pověst neposedného dítěte. V mateřince prý dokonce dostala zajímavou přezdívku.

Je to teprve týden, co hrdí rodiče William a Kate poprvé vedli dceru Charlotte do školy Thomas’s Battersea. Možná, že i tam už si dcera budoucího krále stačila vypěstovat pověst, která ji předcházela z mateřské školky.

„Charlotte je sice holčička, ale chová se jako chlapec. Miluje šplhání po stromech a neváhá se vrhnout do dobrodružství. Kdo ji zná blíže, tak si při vyslovení jejího jména vždy vybaví její divokou osobnost,“ tvrdí podle deníku Aha! královská expertka Katie Nichollová.

Čtyřletá členka královské rodiny má prý kvůli svým vlastnostem zajímavou přezdívku – princezna bojovnice. Tak jako tak, malá Charlotte se do školy moc těšila, protože tam chodí i její milovaný starší bratr George.

O poutu mezi oběma sourozenci svědčí nedávné informace od anonymního zdroje magazínu People. „Charlotte se nemůže dočkat, až bude s Georgem ve velké škole. Už dopředu je z toho nesmírně nadšená,“ prozradil před časem informátor.

George a Charlotte dělí necelé dva roky. Budoucí král se narodil v červenci roku 2013, jeho mladší sestra pak v květnu 2015. Loni na jaře se pak dočkali dalšího sourozence, koncem dubna přišel na svět princ Louis.

Témata: princezna Charlotte Elisabeth Diana Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)