Jak je na tom Michael Schumacher? Sestřička z nemocnice promluvila!

Formule 1

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. září 2019 10:37

Jak je na tom Michael Schumacher? Veřejnost se i po pěti letech musí spokojit jen s velmi kusými informacemi. Teď byl ovšem hospitalizován ve Francii a sestra, která se o něj starala, prozradila další cenné detaily!

Jak jsme vás již informovali, legendární pilot Formule 1 Michael Schumacher (50) byl hospitalizován v nemocnici v Paříži. Podle francouzského deníku Le Parisien se má podrobit nové experimentální léčbě, která by mohla jeho zdravotnímu stavu pomoci.

Legendární německý pilot měl být podle médií na oddělení kardiovaskulární chirurgie u profesora Philippa Menaschého, průkopníka buněčné terapie při léčbě onemocnění srdce. Léčí se údajně pod falešným jménem.

Deník získal i výpověď zdravotní sestry, která se o Schumachera stará . „Ano, starám se o něj a mohu vás ujistit, že je při vědomí," prozradila nejmenovaná sestřička. O tom, jestli je pacient schopen komunikovat však už nehovořila.

List Le Parisien také dodává, že ho ve středu navštívil i jeho dobrý přítel a bývalý šéf z týmu Ferrari Jean Todt. 

Michael Schumacher je už pět a půl roku držen stranou od zvídavých očí médií i veřejnosti. Od incidentu na lyžích s ním hovořilo jen velmi málo lidí a téměř nikdo neví, jak na tom slavný pilot Formule 1 dnes skutečně je.

Témata: Michael Schumacher Francie