Meghan OPUSTILA ARCHIEHO! Za kým skutečně odletěla?

Meghan Markle podporuje Serenu 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. září 2019 14:20

Britská vévodkyně Meghan vůbec poprvé opustila syna Archieho a odletěla do USA. Navštívila svou přítelkyni, tenistku Serenu Williamsovou. Objevují se ale názory, že důvod její cesty by úplně jiný.

Dlouholetá kamarádka vévodkyně Meghan Serena Williamsová odehrála důležitý zápas na finále žen US Open v New Yorku. A Meghan u takové události samozřejmě nemohla chybět.

Podle serveru The Sun se proto rozhodla za Serenou zaletět a podpořit ji. Na sociálních sítích se ale objevily i názory, které tvrdí, že Meghan nejela za Serenou, ale budovat svou popularitu.

Někteří lidé se totiž domnívají, že pravým důvodem návštěvy je americká komička Ellen DeGeneresová, která přiznala, že se s Meghan a Harrym setkala a strávila s nimi nějaký čas.

Na schůzku, o které stars24.cz informoval, upozornila v pondělí agentura Bang Showbiz. Ve skutečnosti ale není možné, aby byla pravým důvodem současné cesty Meghan do USA. DeGeneresová se totiž sela kromě vévodkyně a prince i s malým Archiem, a ten nyní zůstal v Británii.

Jediným skutečným důvodem tak zůstává Serena. Navzdory tomu, že lidé tvrdí, že Meghan tenistce přináší pouze neštěstí. Někteří ji dokonce vyzvali, aby příště raději zůstala doma!

Témata: Meghan Markle Serena Williamsová