Británie v pozoru! Sousedé Harryho a Meghan se plácnou přes kapsu!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 14:04

Britové mají opět jedinečnou možnost zabydlet se v sousedství členů královské rodiny. V blízkosti Frogmore Cottage, sídla prince Harryho a vévodkyně Meghan, je k prodeji gregoriánský dům. Potenciální sousedé páru se však pořádně plácnou přes kapsu.

Členové britské královské rodiny jsou roztroušeni po množství královských sídel a čas od času se poddaným naskytne možnost pořídit si dům v těsném sousedství některého z nich. Od začátku srpna je například nabízena k pronájmu malá chalupa v okolí gregoriánského sídla Anmer Hall, které princi Williamovi a jeho ženě Kate darovala královna Alžběta.

Nyní je možnost získat bydlení v sousedství Williamova bratra Harryho a jeho manželky Meghan. Nikoliv v Malibu, kam se navzdory četným spekulacím pár rozhodně nestěhuje, ale v blízkosti jejich anglického sídla Frogmore Cottage.

Pro změnu jde rovněž o gregoriánský dům ve Windsoru, který je od rezidence vévody a vévodkyně ze Sussexu vzdálen 600 metrů vzdušnou čarou. Podle britského deníku The Sun se však potenciální sousedé Harryho a Meghan budou muset pořádně plácnout přes kapsu. Objekt je ke koupi za téměř 3 miliony liber (cca 87 milionů korun).

Otázkou je, zdali se někdo bude chtít stát sousedem královského páru. Místním nedávno přišel od královských úředníků šokující dopis, v němž je žádají, aby se k páru nepřibližovali a nepouštěli se s nimi do řeči. Nesmí ani hladit jejich psy, pokud by je náhodou přišli očuchat. Zakázáno je také házet věci do schránky a ptát se na cokoliv, co se týká malého Archieho.

„Bylo by to až vtipné, kdyby to nebylo za hranou,“ nechal se tehdy pro deník The Sun slyšet jeden ze sousedů. „Nikdy jsem nic tak směšného neslyšel. Každý, kdo zde bydlí, ví, jak se k nim chovat s respektem. Takové chování nevyžaduje ani královna,“ dodali další.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)