Brad Pitt a démon ALKOHOL: Žena ho nechala, vylil si… vztek!

Brad Pitt 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 17:39

Brada Pitta před časem semlely velké problémy s alkoholem, kvůli kterým se dokonce rozpadlo hvězdné manželství s Angelinou Jolie. Hvězdný hollywoodský herec se nyní rozhodl prozradit, jak se s pitím vypořádal.

Kolem osoby Brada Pitta se poslední dobou rojí nejrůznější spekulace, např. o tajných schůzkách s exmanželkou. Server Women’s Day zase nedávno vyrukoval s tvrzením, že Pitt začal opět pít alkohol. To se ovšem rozhodně nezakládá na pravdě.

Hvězdný americký herec se totiž pití alkoholu vzdal už před dvěma lety, kdy se o někdejším bouřlivém životním stylu rozpovídal pro GQ. Pitt tehdy uvedl, že už tak dál žít nechce, motivací mu měly být děti. Nyní zase otevřeně promluvil pro New York Times.

Problém s pitím dokonce rozložil jeho manželství s Angelinou Jolie, díky čemuž jej mohou zahraniční média opět spojovat s bývalou ženou Jennifer Anistonovou. Pitt v rozhovoru popsal, jak se s problémem vypořádal.

Hollywoodský herec začal navštěvovat schůzky ryze mužské skupiny Anonymních alkoholiků a její součástí zůstal po celý rok a půl. Právě setkání se „sobě rovnými“ mu umožnila hovořit o závislosti naprosto otevřeně, což se ukázalo jako klíč k úspěchu.

„Bylo to bezpečné místo, kde se lidé navzájem soudili jen minimálně, a proto se také minimálně soudili i oni sami. Bylo to opravdu osvobozující, ukázat i ty ošklivé stránky své osobnosti. Je v tom obrovská síla. Zašel jsem tak daleko, jak jsem jen mohl, tak jsem s pitím přestal,“ řekl Pitt deníku New York Times.

Témata: Brad Pitt