Harry, Meghan a ÚTĚK DO CIZINY? Británie je klidně zavrhne!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 11:42

Princ Harry a jeho žena lezou Britům už delší dobu krkem, a to i kvůli údajným plánům na stěhování do zahraničí. Královský pár by si měl vše pořádně rozmyslet, hrozí totiž, že vévodkyni Meghan by v takovém případě Velká Británie už nikdy nepřijala za svou.

Princ Harry s manželkou Meghan a synem Archiem plánují útěk do zahraničí, hlásají poměrně často titulky zahraničních médií. Naposledy přišel s tímto tvrzením list Daily Mail a server Radar Online. Přátelé páru se údajně obávají, že novopečení rodiče přemýšlejí o stěhování z Británie, přičemž cílovou destinací by měla být čtvrť Malibu v kalifornském Los Angeles.

Podobné spekulace se pravidelně objevují už od roku 2017, kdy Meghan a Harry ještě ani nebyli manželé. Stačí připomenout, že za dva roky se jejich pravdivost ani jednou nepotvrdila, vévodkyně navíc drahnou dobu předcházející seznámení s princem strávila spíš v Torontu natáčením seriálu Kravaťáci.

Cyklicky se objevují také informace od anonymních zdrojů, které tvrdí, že pár „ze Sussexu“ plánuje stěhování do Afriky. Harry a Meghan tam opravdu mají namířeno, ovšem pouze na dvoutýdenní královskou cestu.

Server Gossip Cop, který vyvrací fámy o známých osobnostech, smetl veškeré pochybnosti ze stolu. Existuje totiž jedno spolehlivé odůvodnění, proč Meghan a Harry nemohou na stěhování z Velké Británie ani pomyslet. Vévodkyně se snaží získat britské občanství, k jeho zisku nesmí během tří let následujících po loňském sňatku s ryšavým princem opustit zemi na více než 270 dní. Odchod páru do zahraničí se tak dá prakticky vyloučit.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor