Jennifer Aniston a Brad Pitt... OBNOVENÍ MANŽELSTVÍ?

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 19:56 | Aktualizováno: 8. září 2019 14:24

Brad Pitt a Jennifer Anistonová mají za sebou nepovedené pětileté manželství, avšak objevují se spekulace, že to hollywodské hvězdy dávají znovu dohromady. Vytoužené svatby se ovšem herečka nedočká.

Brad Pitt a Jennifer Anistonová mají za sebou nevydařené manželství z počátku tohoto tisíciletí. Po rozvodu herce s Angelinou Jolie se však často objevují spekulace, že to Brad s Jennifer zkoušejí dát znovu dohromady. Nejnověji si tento týden přisadil magazín Star. Podle něj se exmanželé vydali na tajný romantický výlet do Mexika.

Organizaci měla podle informátora magazínu pod palcem herečka. „Najala privátního kuchaře, domluvila párové masáže a soukromý výlet k vodopádu. Bylo to zase jako v roce 1999 – než se vzali, byli zamilovaní a plánovali společný život,“ tvrdí anonymní zdroj.

Oba někdejší manželé si prý přáli totální únik od reality, Pitt měl dokonce odřeknout propagační akce k novému filmu Tenkrát v Hollywoodu, jen aby mohl být s Anistonovou. O výletu podle informátora nikomu neřekli, proto o něm nikdo nevěděl. Zasnoubení či dokonce další svatba ale zatím na stole není.

Server Gossip Cop ovšem kontaktoval mluvčí obou zmíněných hollywoodských hvězd kvůli komentáři. Ukázalo, že příběh je totálně smyšlený, mluvčí popřeli, že by se Pitt a Anistonová kdekoliv tajně scházeli. Představitelka Rachel z Přátel pouze připustila, že zůstávají v kontaktu, ale mluví spolu prý jen tu a tam. Na pokračování této hollywoodské lovestory to tedy rozhodně nevypadá.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston