Michael Jackson: Pokus o vraždu a zmizelá závěť… KOMPLOT?!

Michael Jackson 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 13:10 | Aktualizováno: 7. září 2019 17:18

V posledních dnech vyvstalo podezření, že s majetkem zesnulého zpěváka Michaela Jacksona se nenakládá tak, jak si přál. Údajně má totiž existovat tajná závěť. Postarali se o její zmizení lidé, kteří usilovali o jeho život.

Letos uplynulo 10 let od smrti Michaela Jacksona a i kvůli nárokům jeho údajných obětí, které se ozvaly prostřednictvím kontroverzního dokumentu HBO Leaving Neverland, se opět řeší otázka pozůstalosti po legendárním zpěvákovi.

Nedávno se kupříkladu objevila osoba, která tvrdí, že Jackson zanechal instrukce, jak by měl být jeho miliardový majetek po jeho skonu použit. Jde o bývalá manažerku krále popu Raymone Bainovou, která tvrdí, že existuje tajná závěť, kterou zpěvák sepsal tři roky před svou smrtí.

Do případu možná brzy promluví i Jacksonova exmanželka, Elvisova dcera Lisa Marie Presleyová. Server Page Six zjistil, že připravuje knihu o svém vztahu s Jacksonem. Zdroj webu tvrdí, že obsah knihy je tak bombastický, že ji Lisa Marie prodala vydavatelství za částku mezi 3 a 4 miliony dolarů. Publikace má přinést šokující odhalení.

Presleyová se možná vrátí i ke slovům, která před lety řekla Oprah Winfreyové. Zavzpomínala tehdy na Jacksonův kolaps. Král popu totiž pojal podezření, že už tehdy šlo o jeho majetek. „Ptal se mě, chtěl mi říct, že jsem měla pravdu o spoustě lidí kolem něj,“ popisovala dcera Elvise.

„Na závěr mi řekl, že se ho někdo pokouší zabít, aby se zmocnil jeho písní a majetku. Nevěděla jsem, co dělat,“ dodala Presleyová. Postarali se o zmizení závěti lidé, kteří usilovali o jeho život? Možná se to již brzy dozvíme. 

Témata: Michael Jackson