Bratr Kate je přesvědčený, že mu zničila život: Svérázná pomsta!

James William Middleton 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 11:55

Bratr vévodkyně Kate James Middleton to opravdu nemá jednoduché. Její sňatek s princem Williamem mu dočista změnil život, dvaatřicetiletý muž dokonce trpí psychickými problémy. Chce se nyní sestře pomstít?

Mohl žít poklidným životem stranou mediálního zájmu, jenže jeho sestra mu udělala čáru přes rozpočet. Dnes dvaatřicetiletý James Middleton se v roce 2003 stal ze dne na den terčem mediální pozornosti, jelikož jeho starší sestra Kate začala randit s následníkem trůnu. Zatímco sestra Pippa si časem zvykla, on nikoliv.

„Nežiji stejný život jako Kate a William. Pokud se lidé zajímají o mě samotného, tak je to v pořádku. Pokud je to však jen kvůli nim dvěma, tak je to něco zcela jiného,“ řekl před časem magazínu Tatler s tím, že dnes už se pozornosti rezolutně nebrání.

Jako důkaz poslouží jeho nedávná návštěva galavečeru časopisu GQ. Kate ale možná nevěřícně kroutila hlavou, když viděla bratrův doprovod. James vzal totiž do společnosti známých lidí psa. Šlo o svéráznou pomstu sestře, která mu svým způsobem zničila život?

Nikoliv. Middleton se totiž nechal slyšet, že v boji s depresemi mu pomáhají právě čtyřnozí mazlíčci. Podle dostupných informací se stará hned o devět psů, navíc dobrovolničí pro charitu, která vnímá zvířata jako terapeuty.

Témata: James William Middleton Kate Middleton královská rodina (gbr)