Chudák Charlie Sheen? Hvězda seriálu Dva a půl chlapa má VÁŽNÝ PROBLEM!

Charlie Sheen 7

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. září 2019 10:17 | Aktualizováno: 6. září 2019 11:18

Charlie Sheen (54), hvězda seriálu Dva a půl chlapa byla napadena svou exmanželkou Denise Richardsovou u soudu, že dluží výživné na své dvě dcery téměř půl milionů dolarů. Je opravdu lump a nebo exmanželka chce jen vydělat?

Denise Richardsová (48), hvězda Real Housewives of Beverly Hills u soudu v Los Angeles minulý měsíc uvedla, že Charlie Sheen dluží výživné na své dvě dcery Sam (15) a Lolu (14) na 450 tisíc dolarů. Také na Charlieho práskla, že vydělané peníze investuje do svého extravagantního životního stylu, před tím, aby se staral o své děti. Dále uvádí, že na seriálu Dva a půl chlapa Charlie vydělal přes 24 milionů dolarů, které prošustroval. 48letá herečka také obvinila bývalou hvězdu seriálu Anger Management, že manipuloval s penězi, aby nemusel platit.

Obvinění spočívá v tom, že v roce 2016 měl na své dcery uhradit 450 tisíc dolarů, což se mu nakonec nepodařilo. Přitom dospělým členůlm rodiny vyplatil přes 600 tisíc dolarů. A zbytek převedl k vlastní spotřebě.

Charlieho další dcera Cassandra Jade Estevez, kterou má s bývalou partnerkou Paulou Profit, označila Denise za „chudinku“ a lhářku. Loni Charlie požádal o snížení částky výživného na dcery, protože se mu nedařilo tak, jak vminulých letech. „Nebyl jsem schopen najít stabilní práci, z mnoha důvodů jsem byl zařazen na černou listinu zábavního průmyslu. To vedlo k výraznému snížení mých výdělků," komentuje obvinění herec.

Témata: Charlie Sheen Denise Richards