Harry, koho sis to pustil do ložnice? VŠECHNO ŠPATNĚ!

Princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 10:03 | Aktualizováno: 7. září 2019 13:52

Princ Harry a vévodkyně Meghan se nestíhají bránit útokům kritiků majících je za pokrytce, kteří kážou vodu, ale pijí víno. Vévoda ze Sussexu to nyní drsně schytal od televizního moderátora. Do ložnice si prý pouští špatné rádce.

Pokud se angažujete v boji s klimatickou změnou, nelétejte soukromými tryskáči. Tak by mohlo znít poučení z chování prince Harryho a vévodkyně Meghan, kteří to udělali čtyřikrát za pouhých jedenáct dní, za což si vysloužilo velkou dávku kritiky. Jak už vás stars24.cz informoval, vévoda ze Sussexu se to pokusil následujícím způsobem vysvětlit.

„Přiletěl jsem sem komerční linkou. Trávím devadesát devět procent cestování v komerčních linkách. Příležitostně je třeba podle určitých okolností zajistit, aby moje rodina byla v bezpečí. Je to upřímně tak jednoduché vysvětlení,“ prohlásil Harry před pár dny v Amsterdamu.

Jenže kritici momentálně princovi nevěří snad ani nos mezi očima. Jedni se domnívají, že je pod pantoflem Meghan, druzí ho upozorňují na to, že bratr William s rodinou podobnou paranoiou netrpí. „Je to jen výmluva pro cestování v luxusu. Jsou to pokrytci!“ má jasno část tábora jeho kritiků.

Do toho všeho vyšlo najevo, že královský pár odmítl pozvání královny na Balmoral kvůli nízkému věku čtyřměsíčního Archieho. „Na cestu do Skotska maličký, ale lety na Ibizu nebo francouzskou riviéru nevadily?!“ nechápou kritici. Odborníci přitom poukazují na fakt, že neexistuje moc lépe chráněných míst, než je skotský zámek.

Na jeho konto si opět přisadil i moderátor a kontroverzní komentátor Piers Morgan. „Nevím, kdo mu právě teď radí, nebo spíš čím radám naslouchá – ale hádám, že jde o někoho, kdo má blízko do jeho královské ložnice a mluví americkým akcentem – každopádně je to celé strašně špatně,“ navezl se do Harryho.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)