Harry, Meghan ZOUFALSTVÍ a SLZY: Útěk z Británie a ztráta občanství?!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 21:59 | Aktualizováno: 5. září 2019 23:05

Princ Harry a vévodkyně Meghan řeší podle některých informací zahraničních médií velké dilema. Královský pár údajně přemýšlí o stěhování do zahraničí, které by však mohlo mít neblahé důsledky.

O stěhování prince Harryho s manželkou Meghan a synem Archiem do zahraničí se píše prakticky neustále. Naposledy s tímto tvrzením přišel list Mail on Sunday, podle kterého se přátelé páru „ze Sussexu“ obávají, že novopečení rodiče přemýšlejí o stěhování z Británie. Jejich cílovou destinací by měla být luxusní čtvrť Malibu v kalifornském Los Angeles.

„V 80. letech minulého století bylo rozhodnuto, že Harry s rodinou dostane jednoho dne statek. Tehdy možná čekali, že si Harry vezme učitelku z jeslí, která se o něco takového dokáže postarat. Dnes působí tenhle sen hodně staromódně, téměř nerealisticky,“ řekl k tomu zdroj listu.

Jenže server Gossip Cop smetl veškeré podobné spekulace ze stolu. Existuje totiž jedno spolehlivé odůvodnění, proč Meghan a Harry nemohou na stěhování z Velké Británie ani pomyslet.

Vévodkyně je totiž Američanka, ale snaží se získat britské občanství. A pravidla hovoří jasně. K jeho zisku nesmí Meghan během tří let následujících po loňském sňatku s ryšavým princem opustit zemi na více než 270 dní. Odchod páru do zahraničí se tak dá prakticky vyloučit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle