Meghan ROZBREČELA vévodkyni Kate!

Meghan Markle s malým Archiem 18

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. září 2019 21:03

Není tajemstvím, že je vévodkyně Meghan tak trochu od rány. Jde si za svým a pro ostrá slova nejde daleko. To mohla poznat i vévodkyně Kate, kterou údajně Meghan dohnala až k slzám!

Magazíny NowToLove a Woman's Day tvrdí, že Meghan Merkle se podařilo vévodkyni Kate Middleton doslova dohnat k slzám. Mělo se tak stát ještě před porodem Meghan, kdy se nevraživost vévodkyň dostala na úplně jinou úroveň.

Meghan tehdy údajně prohlásila, že nechce, aby její dítě mělo s Kate cokoliv společného. To manželka prince Williama nerozdýchala několik dní se z toho vzpamatovávala. Chtěla totiž, aby byla celá rodina pohromadě.

Kate si pravděpodobně myslela, že si její děti budou hrát s novým královským potomkem. Vztahy mezi bratranci/sestřenicemi ale zřejmě skutečně nejsou moc příznivé.

Obě vévodkyně se spolu moc nemusí a do sporu musela vstoupit už i samotná královna. Díky jejich neshodám se hádají i princové Harry a William a vše vyústilo v odchod Harryho a Meghan z královského paláce.

Meghan je zkrátka svá, na královský protokol nedbá a desítky let staré tradice u ní vzaly za své. Za to se ale do ní obula její vlastní sestra! "Měla by se Kate inspirovat. Ona je zkušená a s miminkem jí může pomoct," uvedla Samantha.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle