Jasminu Alagič napadli fanoušci! Pak udělala ráznou změnu!

Jasmina Alagič 9

Autor: Eliška Pešková, stars24.cz

4. září 2019 19:44

Poté, co se slovenská modelka a moderátorka Fashion TV Jasmina Alagič (30) setkala s drsnou kritikou, když se rozhodla vyměnit její dlouhé kadeře za mikádo, je manželka Rytmuse (42) opět v kurzu. Vlasy si nechala opět prodloužit a fanoušci ji zahrnují komplimenty.

Podle jejích odpůrců se novým sestřihem až příliš podobala Jasmina známé zpěvačce a ex-přítelkyni svého muže, Daře Rolins (46). Rozhodla se proto vzít změnu zpět?

Na konci července zveřejnila slovenská kráska na svém instagramu příspěvek, ve kterém píše "Dlouhé vlasy, chybíte mi! Tento "mama" střih jak jsem si ho sama nazvala je k nezaplacení ale .. tak moc mi chybí udělat si cop a někomu s nim "nenápadně" Plesk když se otáčí .."

Krátce poté se už v dalším příspěvku pyšní bujnou hřívou, za kterou stojí šikovné ruce jejího oblíbeného kadeřníka. Někteří si ale nemohli odpustit komentář pod fotkou typu "Mě se to víc líbilo před tím" nebo "Je vidět, že je to umělé a nepřirozené."

Její fanoušci jsou ale nadšeni a posílají Jasmině vřelá slova útěchy. "Vypadáš jako Jennifer Lopez," vykřikují nadšeně do komentářů, "tobě bude slušet všechno."

Modelka před pár hodinami zveřejnila fotku, u které se obsáhle vyjádřila k tomu, jak ji ostatní v jednom kuse kritizují. "Dokud si TY sebou spokojený a šťastný tak si vyhrál .." zaznělo v popisku pod fotkou, kde dává Jasmina najevo, že jí drsná kritika jejího vzhledu ze strany instagramových uživatelů nechává úplně v klidu. Je to ale pravda? Zdá se totiž, že její rozhodnutí znovu si nechat vlasy prodloužit pramení z předchozí kritiky.

Další z vět, kterými chtěla čerstvá maminka inspirovat svých 386 tisíc followerů na instagramu zní "Krása je v očích toho, kdo se dívá. "V případě jejího instagramového účtu je opravdu na co" se dívat". Čerstvá mamina stíhá péči o syna i o sebe. Figuru jí mnoho žen může závidět i po porodu a energie z ní sálá jako kdyby jí bylo znovu dvacet.

Témata: Jasmina Alagič