Rytmus si zase rýpl: Jasný vzkaz pro biomatky!

Rytmus, Jasmina a malý Sanel 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 16:19

Rapper Rytmus nejspíš už vstoupil do otevřené války s takzvanými biomatkami. Právě jim adresoval svůj nejnovější vzkaz z Chorvatska, kam vyrazili s manželkou Jasminou i malým Sanelem.

Už měsíc a půl si rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina užívají společnosti malého syna Sanela, jedinou kaňkou na rodičovství jsou tak všudypřítomné negativní reakce na jejich výchovu v duchu hesla „chybami se člověk učí“. Kdyby si radši konečně nechali poradit, kroutí hlavou fanoušci hvězdného slovenského páru.

Hudebník a balkánská kráska to schytali kupříkladu za nevhodné příslušenství, které si pořídili. Rytmus se v reakci na kritiky začal vyjadřovat vulgárně, jako je tomu zvykem v mnoha jeho skladbách. Ve středu sice emoce udržel na uzdě, ale jeho sdělení bylo jasné.

„Jak by řekli eko-bio-raw přemotivované maminky odchované na brožurách, že nosítko je špatné, na cestování je brzo a v botách se po domě nechodí. Chtěl jsem jen napsat, že je nám nejlíp,“ vzkázal Rytmus z chorvatské riviéry, kam vzali v těchto dnech miminko na první výlet.

„Saneli, vítej na jednom z máminých nejoblíbenějších míst. Krev není voda, synu můj, a v té tvé Balkán rozhodně je,“ představila tento kraj Jasmina malému chlapečkovi. Někdo by si na stovky kilometrů cesty s malým dítětem nejspíš netroufl, berme to tedy jako další důkaz toho, že Rytmus se svou ženou vychovávají děti po svém.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič