Královská rodina v šoku: ZNÁSILNĚNÍ a zásah policie!

Buckinghamský palác 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 13:48 | Aktualizováno: 5. září 2019 10:41

Královskou rodinou otřásá v posledních týdnech jeden skandál za druhým. Přiznejme si, že některé jsou malicherné, obvinění ze znásilnění je ovšem vážným problémem. Britská policie už navíc viníka obvinila. O koho jde?

Jeden velký skandál už britskou královskou rodinou v současnosti otřásá, může za to princ Andrew, kterého dohnaly jeho styky s vyšetřovaným miliardářem Jeffreym Epsteinem (†66), podezřelým z organizované prostituce mladých dívek. Aby toho nebylo málo, v těchto dnech přišlo další šokující odhalení.

Britská média v těchto dnech informují o zadržení inspektora londýnské metropolitní policie, který je podezřelý ze stalkingu a znásilnění. Kolegové jej zadrželi už 22. srpna, ovšem až nyní vyšla najevo spojitost domnělého pachatele s královskou rodinou.

Zadržený muž, který byl mezitím propuštěn na kauci, totiž strávil poslední roky ve službách monarchie, staral se o bezpečnost jednoho z dospělých členů královské rodiny. Konkrétní jméno ovšem nepadlo.

„Člen královské rodiny byl v šoku, když se dozvěděl o zatčení zmíněného příslušníka. Byl vždy vzorem naprostého profesionála a ve své službě prokazoval maximální integritu,“ konstatoval královský zdroj deníku The Sun.

Policie uvedla, že obvinění jejího příslušníka nijak nesouvisí s výkonem služby u královské rodiny. V Buckinghamském paláci si nejspíš zhluboka oddechli.

Témata: královská rodina (gbr) Policie Velká Británie princ Andrew (syn královny Alžběty)