Královnu trefí šlak: Harrymu a Meghan totálně přeskočilo

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 14:01 | Aktualizováno: 3. září 2019 22:01

Královna Alžběta musí být ze změn nálad vévodkyně Meghan a prince Harryho na prášky. Rodiče malého Archieho si postavili hlavu a údajně znovu uvažují o stěhování pryč z Velké Británie. Taková představa děsí nejen panovnici, ale celou královskou rodinu.

Jak už vás stars24.cz informoval, podle informací některých zahraničních médií uvažují princ Harry s manželkou Meghan opět o stěhování z Velké Británie. Zdroje listu Mail on Sunday uvádějí, že jejich novou adresou by v takovém případě bylo s největší pravděpodobností kalifornské Los Angeles, kde to někdejší herečka dobře zná.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se konkrétně mají zajímat o nemovitost v luxusní plážové čtvrti Malibu. Zde mají své sídlo slavné americké celebrity v čele s Kim Kardashianovou či Leonardem DiCapriem. Budou mít nové sousedy?

„Stýská se jí po domově,“ vysvětlují zdroje z okolí páru náhlý zájem vévodkyně o stěhování zpět do rodné země. Meghan by navíc zmizela z očí Britům, kterým úplně nepadla do oka. Odchod do USA by však zasadil vztahům uvnitř královské rodiny takovou ránu, že už by ji později nešlo zahojit.

I proto by královský pár měl takto radikální krok nejprve pořádně zvážit, ačkoliv má vévodkyně své zastánce. „Jak znám Meghan, vím, že jí chybí domov. Meghan patří duší do Los Angeles, má tam rodinu a mnoho přátel,“ konstatuje její učitel etikety Edmund Fry.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)