Meghan a Harry: Zásadní životní krok, který se královně nebude líbit!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 10:52 | Aktualizováno: 3. září 2019 16:29

Pohár trpělivosti přetekl. Vévodkyně Meghan a princ Harry už lidem z královského paláce nevěří, a tak se rozhodli k odvážnému kroku. Hodlají využívat poradenství externí firmy. Napětí v královské rodině kvůli tomu ovšem roste.

Princ Harry a jeho žena Meghan to v posledních dnech schytávají ze všech stran, podle expertů kráčí z pohledu PR od jedné katastrofy k druhé. I proto se vévodkyně podle zjištění deníku The Sun rozhodla k ráznému kroku a najala Hollywoodem protřelé odborníky.

Pár „ze Sussexu“ se hodlá nově opřít o služby firmy Sunshine Sachs, která má řadu prominentních klientů z řad celebrit, včetně některých velice kontroverzních. V minulosti zastupovala krále popu Michaela Jacksona či producenta Harveyho Weinsteina a úkol agentury byl jasný – zlepšit jejich obraz v očích veřejnosti.

„Najmout si hollywoodskou firmu na PR reprezentaci je u členů královské rodiny přinejmenším dost neobvyklé,“ konstatuje anonymní zdroj listu. V paláci údajně panuje napjatá atmosféra, jelikož Meghan a Harry nenaslouchali radám tamních odborníků a raději si vybrali pomoc zvenčí.

Agenturu vedou Shawn Sachs a Keleigh Thomasová Morganová. „Meghan bezmezně věří Keleigh, která měla své místo na svatbě. Znají se roky,“ vysvětlil informátor, z čeho pramení důvěra vévodkyně právě ve zmíněnou firmu.

Sunshine Sachs bude Harrymu a Meghan pomáhat s koordinací charitativní činností, ale také s reakcí na různá mediální odhalení a kontroverze.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)