ŠOK! Osamělá Angelina Jolie se po rozchodu s Pittem zhroutila!

Angelina Jolie 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 21:21

Každý zvládá rozchod po svém. Zatímco Brad Pitt už je přinejmenším mediálně spojován s jinými ženami včetně exmanželky Jennifer Anistonové, Angelina Jolie údajně trpí samotou. Dokonce se kvůli ní měla zhroutit. Co je na tom pravdy?

Angelina Jolie poslední dobou často děsí filmové fanoušky svým fyzickým stavem a vzhledem, přesto se měla podle nejnovějších informací zahraničních médií zhroutit z úplně jiného důvodu. Po letošním rozvodu s kolegou Bradem Pittem se totiž má cítit velice osamělá.

Nedávno ji navíc kvůli školním povinnostem opustil nejstarší syn Maddox, což hvězdná hollywoodská herečka obrečela. Podle serveru RadarOnline to však znamená jedinou věc – Angelina se rozhodla znovu začít randit.

Podle zdroje zmíněného webu chce Jolie konečně zaplnit díru, která v jejím životě zbyla po rozvodu s Pittem. Zasvěcený člověk dokonce prozradil, že už údajně má několik nápadníků a s jedním z nich se chce dokonce usadit.

Každopádně server Gossip Cop se tvrzením uvedeným v článku podíval na zoubek. Nesmyslná se zdá být už premisa, že je herečka osamělá, jelikož má i po odchodu Maddoxe doma dalších pět dětí. Redakce navíc kontaktovala zástupce samotné Angeliny, kteří popřeli, že by jakékoliv z tvrzení bylo pravdivé.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt