Meghan znemožnili před celou zemí: Ostrá slova z televize!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 16:15

Ani královská rodina není britským televizním moderátorům svatá. Břitký komentátor společenského dění v zemi Piers Meghan znemožnil vévodkyni Meghan před celým národem. Nešetřil přitom ani jejího manžela, prince Harryho.

Princ Harry a jeho žena Meghan čelí v posledních týdnech intenzivní kritice a polívku si na nich přihřál i slavný moderátor Piers Morgan, který je jejich častým kritikem. Zaujala jej především dvě témata, která se rozhodl rozebrat v televizním vysílání pořadu Good Morning Britain.

Pár „ze Sussexu“ si nejprve podal kvůli pokrytectví, které spatřuje v tom, jak vévoda a vévodkyně varují před klimatickou změnou, zatímco cestují soukromými tryskáči. „Osobně s tím nemám žádný problém, já ale nikomu neříkám, aby si dával pozor na svou uhlíkovou stopu,“ nechala se slyšet oblíbená britská televizní tvář.

Moderátora zaujal rovněž nový rozhovor s otcem Meghan Thomasem Marklem. Ten přiznal, že na radu jedné agentury prodal své fotografie tisku, čímž chtěl zlepšit svůj obraz v očích veřejnosti. „Tisk mě totiž prezentoval jako bezdomovce. Byla to chyba, chtěl jsem se omluvit královské rodině, a to veřejně. Meghan a Harry mi ale řekli, že to nemám dělat,“ uvedl pro Daily Mail.

Morgan nemůže pochopit, že Meghan úplně přerušila vazby s jedním z rodičů. „Obávám se, že má vlastnost, kdy od sebe odstřihne každého, kdo začne jen trochu představovat problém,“ konstatuje.

Na závěr moderátor připomněl, že Harry ještě neměl možnost se s Thomasem seznámit, za návštěvu jim s Meghan nestál ani tehdy, když si procházel vážnými zdravotními problémy. „Pořád si myslím, že by měli nasednout na soukromý tryskáč a odletět navštívit toho ubohého muže,“ navrhuje Morgan.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Thomas Markle