Okázalá svatba Ellie Goulding: Po flirtu s Harrym našla toho pravého!

Ellie Goulding 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 11:10

Populární britská zpěvačka Ellie Gouldingová se o víkendu vdala za mladšího partnera Caspara Joplinga, kterého potkala krátce po flirtu s princem Harrym. Vévoda se obřadu nezúčastnil, královská rodina na pompézní svatbě přesto zastoupení měla.

Love Me Like You Do. Tak se jmenuje jeden z největších hitů britské popové hvězdy Ellie Gouldingová, která se lásky skutečně dočkala. Dvaatřicetiletá zpěvačka si o víkendu vzala o pět let mladšího obchodníka Caspara Joplinga.

Novomanželé se dali dohromady v březnu roku 2017 a zásnuby před časem stylově oznámili v rámci sloupku v novinách. Ačkoliv ještě loni žili Gouldingová a Jopling ve Spojených státech, přestěhovali se zpět do Velké Británie, kde se rovněž uskutečnil okázalý obřad, a to v katedrále v Yorku.

Zajímavostí je spojení zpěvačky s britskou královskou rodinou. Gouldingová podle zdrojů deníku The Sun flirtovala s princem Harrym, konkrétně v roce 2016. Krátce poté se oba seznámili se svými osudovými partnery. Ellie měla s Joplingem seznámit Harryho sestřenice, princezna Eugenie.

Eugenie s matkou Sarah nechyběla ani na svatbě, naopak princové Harry a William s manželkami pozvání slušně odmítli. Z celebrit nechyběli mezi svatebčany Katy Perry s Orlandem Bloomem či James Blunt se svou ženou.

Témata: Ellie Goulding Princ Harry princezna Eugenie