Jennifer Aniston na rande: Tajný ctitel zaplatil miliony!

Jennifer Aniston na premiéře 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 21:18

Jennifer Anistonová už by si měla najít nového partnera. Jako nezadaná je totiž terčem nejrůznějších, často velice šílených spekulací. Nejnověji měla jít na rande s mužem, který za schůzku zaplatil miliony korun.

Partnerský život Jennifer Anistonové je od rozvodu s Justinem Therouxem pod neustálým drobnohledem. Spekulace o vztahu s exmanželem Bradem Pittem už novináře nejspíš omrzely, a tak zahraniční média přišla s novou senzacechtivou zprávou.

Jejím původcem je server NW, který se odvolává na informace od zasvěceného člověka. „Jennifer byla na několika schůzkách s mužem, jehož identita je tajemstvím. Přátelům už ale říká, že je tam potenciál na dlouhodobý vztah,“ konstatuje zdroj webu.

Podle informací serveru spojila hollywoodskou hvězdu s tajemným mužem, který má být miliardářem, profesionální seznamka, která za rande naslepo vyinkasovala 750 tisíc dolarů, což dělá v přepočtu téměř 17,5 milionu korun.

„Změním její život tím nejpozitivnějším způsobem. Možná nemám vizáž Brada Pitta, ale vím, jak se správně chovat k ženám. Slovo ‚nevěra‛ mi nic neříká,“ měl říct serveru NW sám tajemný ctitel Anistonové.

Zástupce herečky každopádně pro server Gossip Cop popřel, že by někdo takový existoval. Navíc se nepodařilo vypátrat jedinou seznamku, která by inkasovala tolik peněz za zprostředkování schůzek. Vypadá to, že Anistonová se opět stala terčem senzacechtivých spekulací.

Témata: Jennifer Aniston