Archie má Dianu pořád před očima: Jak je to 22 let po smrti možné?!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 15:42

Princ Harry a vévodkyně Meghan už seznámili malého synka Archieho se zesnulou babičkou Dianou. Lidmi milovaná princezna sice přišla před 22 lety o život, Archie jí přesto má pořád před očima. Jak je to možné?

Zítra uplyne 22 let od chvíle, co princezna Diana přišla o život při tragické autonehodě v Paříži. Přestože je už tak dlouho po smrti, její letos narozený vnuk Archie ji má neustále před očima. Tvrdí to alespoň americký magazín US Weekly.

Zdroj zmíněného magazínu totiž prozradil, že syn Diany, princ Harry, nechal v Archieho pokoji v sídle páru Frogmore Cottage vyvěsit na počest tragicky zesnulé matky její fotografii, kterou tak má malý chlapec neustále na očích.

Harry je podle informátora velice emotivní, když mluví o své mamince. „Jednou z věcí, které Harryho přitahovaly na Meghan, byla její laskavost, odhodlání a síla, které mu připomínaly jeho matku,“ líčí zdroj US Weekly.

Podle informací magazínu si Harry s bratrem Williamem princeznu Dianu jistě připomenou. Rádi se prý setkávají v soukromí, aby si zavzpomínali na společné zážitky s matkou. Až poté se k nim připojí jejich manželky a děti.

„Vždycky diskutují nad Dianinou charitativní činností a přemýšlejí, jak pokračovat v jejím odkazu,“ dodal zdroj amerického časopisu s tím, že na vrcholu priorit je pomoc bližním, především těm, kteří neměli takové štěstí jako oni.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Lady Diana Princ Harry královská rodina (gbr)