Michael Jackson: Smích, slzy i strach… Marlon Brando si ho podal!

Michael Jackson (foto: Casta03) 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 13:56

Michael Jackson i Marlon Brando jsou už nějaký čas po smrti a do hrobu si vzali tajemství o svém společném rozhovoru. Obsah konverzace se však nakonec podařilo dopátrat. Hollywoodský herec si krále popu pořádně podal.

Michael Jackson je sice už 10 let po smrti, přesto neustále čelí obviněním ze sexuálního zneužívání dětí, kvůli kterému byl v minulosti dvakrát před soudem. Nyní vychází najevo, že už před čtvrtstoletím jej měl na lopatě hollywoodský herec Marlon Brando. Obsah jejich konverzace prozradili tvůrci dokumentu Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson.

Brando, jehož syn pro zpěváka pracoval, v roce 1994 vypovídal před žalobci o tom, jak měl možnost s Jacksonem pohovořit na ranči Neverland. Nesmlouvavému herci nedělalo problém se zeptat prakticky na cokoliv.

„Zeptal jsem se ho, jestli je panic, a on se jen smál a hihňal,“ říká Brando na nahrávkách. Jackson měl podle něj problém vyslovit známé vulgární anglické slovíčko začínající na F a odmítal se otevřeně bavit o svém sexuálním životě.

Herec se nebál zeptat ani na obvinění ze sexuálního zneužívání dětí. Jackson se měl podle jeho výpovědi rozbrečet a přiznat nenávist k vlastnímu otci. „Myslím, že je možné usuzovat, že má něco společného s dětmi,“ nechal se slyšet Brando. „Můj dojem byl takový, že mi nechce odpovídat, protože se mě bojí,“ dodal.

Témata: Michael Jackson Marlon Brando Ranč Neverland