STRACH O MEGHAN! Její blízcí se bojí tragédie!

Meghan Markle 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. srpna 2019 12:39

Britská vévodkyně Meghan se už několik měsíců stává terčem ostrých výpadů ze strany veřejnosti i médií. Toho si všímají její blízcí, kteří mají o vévodkyni strach!

Vévodkyně Meghan je kritizována prakticky za vše. Před několika měsíci to byla válka s Kate Middleton, její chování k princi Harrymu, utrácení peněz daňových poplatníků, porod doma, pokrytectví, a tak dále.

Nejvýraznější zastánce vévodkyně je americký hollywoodský herec George Clooney, který je blízkým přítelem prince Harryho a Meghan. Sám si už dlouho všímá, jak britská média kritizují vévodkyni prakticky za všechno. A už několikrát ho to nenechalo chladným.

Před pár měsíci například ostře prohlásil, že může skončit jako princezna Diana! "Všichni Meghan pronásledují. Je to žena v sedmém měsíci těhotenství a je pronásledována a zneužívána, stejně jako byla Diana. Historie se opakuje. A všichni víme, jak to tehdy dopadlo," uvedl před pár herec.

Na svá slova navázal i poté, co vévodkyně porodila. Opět se obořil na novináře s tím, že by měli Meghan dát pokoj. Podle amerických médií uvedl, že doufá, že na ni novináři budou milejší.

Není ale jediný, kdo se královského páru zastává. Poté, co se Harrymu a Meghan Britové doslova vysmáli za jejich pokrytecká slova o ekologii, se manželů zastal i zpěvák Elton John. I jeho slova se ale minula účinkem. Kritika totiž nijak neustává.

Tlaku ze strany veřejnosti si je ale dobře vědoma i sama Meghan. To by ostatně jeden z důvodů, proč se rozhodla rodit jinde, v utajení a dítě světu neukázala hned první den. Vyjádřila se dokonce, že lituje vévodkyni Kate za to, co musela vždy jen pár hodin po porodu absolvovat.

Témata: Meghan Markle Princ Harry