Michael Jackson v koncích? Oběti jsou na nervy a musely se ozvat!

Michael Jackson 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 13:16

Zesnulý zpěvák Michael Jackson neustále čelí obviněním ze sexuálního zneužívání dětí. Přestože jde o ožehavé téma, najdou se i jeho obhájci, kteří umí pořádně rozvířit vody. Jeden komik svým výstupem dokonce vyburcoval údajné oběti k další reakci.

Michael Jackson je i deset let po smrti opakovaně obviňován ze sexuálního zneužívání dětí, a tak se k němu a jeho odkazu hlásí stále méně lidí. Výjimkou je komik David Chappelle, který ostře vystoupil na obranu krále popu. Wadea Robsona a Jamese Safechucka označil za lháře a dokument Leaving Neverland za „sprostou lež“.

Reakce mužů, které měl Jackson v chlapeckém věku zneužívat, na sebe nenechaly dlouho čekat. „Mám zlomené srdce kvůli všem těm dětem, které chtějí vědět, jak budou přijati, pokud naleznou odvahu mluvit o sexuálním zneužívání,“ prohlásil Safechuck pro server TMZ.

„Chci se jen spojit s dalšími oběťmi a ujistit je, že nemůžeme dovolit, aby nás takové chování umlčelo. Spolu jsme silní,“ apeluje Safechuck. Proti Chappellovým komentářům se ohradil také právník Wadea Robsona.

Pozůstalí po Jacksonovi mají samozřejmě jiný názor. „Souhlasíme s Davidem Chappellem, ti chlapi jsou zatracení lháři. Po letech zneužívání štědrosti Michaela si počkali, až odejde a nebude se moci bránit nařčením,“ uvedl jeden ze správců zpěvákova majetku pro TMZ a znovu se pustil také do dokumentu Leaving Neverland.

„Zpovídali jen dva z tisíců návštěvníků Neverlandu a nečekaně jde o ty, kteří se soudí o stovky milionů dolarů. Proč neuvedli ve známost jejich finanční zájem? Celý dokument je podvod. Robson a Safechuck jsou lháři, kteří dobře znají pravdu, proto jim Dave tak pocuchal nervy,“ dodal.

Témata: Michael Jackson Wade Robson Leaving Neverland Ranč Neverland