Kate a William zpřetrhali vazby: Harry a Meghan odešli s prázdnou!

Britští princové William a Harry s manželkami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 19:13

Princ William a jeho manželka Kate napsali další kapitolu neshod s princem Harrym a jeho ženou Meghan. Budoucí královský pár totiž zpřetrhal veškeré charitativní vazby s dvojicí ze Sussexu.

Psal se rok 2018 a Velká Británie byla u vytržení. Princ William, jeho žena Kate a bratr Harry spojili v charitativní činnosti síly s partnerkou ryšavého prince Meghan a lidé je ihned překřtili na Fab Four neboli „Fantastickou čtyřku“. Její trvání ovšem nebylo dlouhé.

Poslední hřebík do rakve zatloukl budoucí královský pár nedávno. William a Kate rozhodli, že z názvu jejich organizace definitivně vypadnou tituly vévody a vévodkyně ze Sussexu. Odteď tedy budou jednat jménem The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge (Královská nadace vévody a vévodkyně z Cambridge).

Následník trůnu a jeho žena zaplatily za změnu názvu 10 liber, a to pouhých 14 měsíců poté, co do něj zakomponovali jméno vévodkyně Meghan, která se krátce předtím provdala za prince Harryho. Pár ze Sussexu letos v červnu oznámil, že plánuje založení vlastní charitativní organizace.

Může jít o vyvrcholení údajných sporů, ačkoliv Buckinghamský palác tvrdí, že mezi královskými páry žádné neshody nejsou. Jisté indicie ovšem existují z obou stran, ať už máme na mysli stěhování Harryho a Meghan do Frogmore Cottage či „cestovatelskou podpásovku“ Kate a Williama.

Témata: Kate Middleton Princ William Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)